Google kondigt Pixel 4 en meer hardware aan op 15 oktober

17 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
Google Pixel 4

Google heeft laten weten op 15 oktober aanstaande een hardware-evenement te houden, waar mogelijk onder meer de Pixel 4 gepresenteerd wordt. Mogelijk kunnen we ook meer nieuws over (de beschikbaarheid van) nieuwe hardware verwachten.

Pixel 4 en meer op 15 oktober

Google heeft de pers uitgenodigd voor een hardware-evenement dat op 15 oktober aanstaande plaatsvindt. Tijdens die evenement kondigt de zoekmachinegigant onder meer de Pixel 4 aan. Het evenement begint om vier uur in de middag hier in Nederland en is live te volgen op YouTube. Daarnaast lees je alles over de aankondigingen op Tablets Magazine en, als we het goed inschatten, zowel Smarthome Magazine als Homecinema Magazine. We verwachten namelijk meer nieuwe hardware, niet alleen de nieuwe Pixel-telefoons.

Google is in elk geval al maanden bezig om en hype op te bouwen voor de Pixel 4-modellen. Zo bracht het bedrijf zelf een afbeelding naar buiten over het nieuwe design van het toestel. Desondanks is er nog genoeg informatie die gelekt kan worden. Zo verschenen er eerder al de specs online en denken we te weten dat het apparaat een 90 Hz-scherm krijgt. Waarschijnlijk komt er ook een nieuwe versie van de Nest Home Mini aan (voorheen Google Home Mini) en mogelijk horen we meer over de beschikbaarheid van de Nest Hub Max.

Reacties (0)