Foto van Samsung Galaxy S21 Ultra en S21+ Ultra gelekt

08 december 2020 2 Minuten 0 Reacties
samsung-galaxy-s21-renders-1

We krijgen een steeds beter beeld van hoe Samsungs nieuwe vlaggenschip Galaxy S21+ eruit komt te zien, plus zijn ‘pro’-versie S21 Ultra. Dat komt onder andere door een lek. Er zijn foto’s boven water gekomen van de camera’s van de smartphones, met dank aan YouTuber Sakitech (via 9to5Google).

Foto’s van Samsung Galaxy S21

Het gaat ditmaal niet om renders, dus geen computergemaakte beelden, maar echte foto’s van de toestellen. Hierdoor kan meteen aanzienlijk meer worden gezegd over de camera’s op de smartphones. In ieder geval zijn er op het lek twee toestellen te zien die elk matzwart van kleur zijn. Je ziet erop dat de camera’s in een hoek recht onder elkaar zijn geplaatst. S21 Ultra heeft een quad-camera (vier lenzen) en 21+ komt met een triple-camera (drie lenzen).

S21 Ultra schijnt een autofocus-systeem te introduceren. Daarnaast is de hoofdsensor 108 megapixel, zit er een 12 megapixel groothoeklens op en twee 10 megapixel zoomlenzen (eentje van 10x en eentje van 3x). Op Samsung Galaxy S21+ zit een hoofdcamera van 12-megapixel, gecombineerd met een 12-megapixel groothoeklens en een 64 megapixel telephoto-zoomlens. Dit zouden de exact zelfde camera’s zijn als op de gewone S21, meldt Sakitech.

Advertentie

Details nieuwe Samsung-telefoons

Verder lijkt er nog weinig ‘lekbaar’ over de nieuwe smartphones van de Koreaanse fabrikant. We schreven vorige maand al dat de meeste details bekend zijn: de telefoons krijgen allemaal de chip Snapdragon 875 met een OLED-scherm dat op 120 Hz ververst. Het scherm van S21 is 6,2 inch, dat van S21+ is 6,7 inch en dat van Ultra is 6,8 inch, met als bijzonderheid een maximale resolutie van 1440p veresus 1080p op de andere toestellen.

De verwachting is dat Samsung volgend jaar wat vroeger is met de onthulling van de opvolgers binnen de Galaxy S-lijn. Dit zou onder andere zijn om Huawei en andere concurrenten voor te blijven. Hierdoor worden de toestellen begin 2021 verwacht. Het lek spreekt over om en nabij 14 januari 2021.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)