Video toont Fortnite op Android: game werkt op Samsung Galaxy S9+

09 augustus 2018 1 Minuut 0 Reacties
fortnite-op-android

Fortnite op Android laat nog even op zich wachten. En wanneer de game lanceert, dan kun je hem mogelijk alleen op Samsung-toestellen spelen. En dan waarschijnlijk alleen op de Samsung Galaxy Note 9 en Galaxy Tab S4 -- maar toch toont deze video een demo op de Galaxy S9+.

Fortnite op Android

Het grootste spel van dit moment is ongetwijfeld Fortnite. In deze battle royale-game neem je het op tegen 99 andere spelers terwijl je vecht voor de overwinning, op een speelveld dat mettertijd steeds kleiner wordt. Je speelt het spel op spelcomputers of pc, maar tegenwoordig ook al op iPhone of iPad. Fortnite op Android laat dus nog even op zich wachten — en veel Android-gebruikers zullen ook nog even wat langer wachten. Want zoals het er nu naar uitziet zal het spel exclusief te spelen zijn op twee apparaten van Samsung.

De apparaten in kwestie zijn de Samsung Galaxy Tab S4 (lees hier onze hands-on) en de Samsung Galaxy Note 9 (die vandaag wordt aangekondigd). Desondanks is het ontwikkelaars van XDA-Developers gelukt de game draaiende te krijgen op een Samsung Galaxy S9+, zoals je hierboven in de video kunt zien. Fortnite op Android lijkt te kunnen draaien met zijn hoogste grafische instellingen. Dat is niet gek, aangezien er een krachtige processor aanwezig is. Het wachten is nu totdat Fortnite officieel naar Android toe komt.

Reacties (0)