Feedly-update brengt nieuwe interface voor de iPad

20 januari 2014 1 Minuut 0 Reacties
Feedly

Feedly is één van de populairste diensten voor het weergeven van content van verschillende bronnen als RSS-feeds en websites. De iOS-app van Feedly heeft deze week een grote update gekregen met onder meer een vernieuwde interface voor de iPad.

De officiële iOS-app van Feedly is deze week bijgewerkt naar versie 18.0.5. Deze versie brengt volgens de ontwikkelaars een nieuwe functie voor het snel lezen van content. Gebruikers kunnen vanaf nu snel switchen naar het volgende artikel door in de hoek van de interface op het scherm te tikken.

Daarnaast is de app voorzien van een opnieuw ontworpen interface voor de iPad die gericht is op snelheid en stabiliteit. De interface moet volgens de ontwikkelaars van de app het gebruiksgemak vergroten. Ook wordt er een nieuw nachtthema geïntroduceerd waarmee alle witte interfaces omgezet worden naar een donkere kleur, moeten afbeeldingen sneller geladen worden en worden kleine problemen met de app opgelost.

Feedlye voor iOS is gratis te downloaden uit de Apple App Store. Hiervoor is een iPhone of iPad met minimaal iOS 4.3 vereist.

Reacties (0)