Europese prijzen van Huawei P20-modellen gelekt: dit betaal je straks

19 maart 2018 1 Minuut 0 Reacties
huawei-p20-lek-maart

Aan het einde van de maand worden de Huawei P20 en Huawei P20 Pro onthuld, twee smartphones binnen de P20-lijn die de P10-lijn moet gaan vervangen. Nu al zijn de mogelijke prijzen gelekt van deze toestellen: houd er dus rekening mee dat dit (ongeveer) de bedragen zijn.

Prijzen gelekt van Huawei P20-modellen

Op 27 maart mogen we officieel de aankondiging verwachten van de Huawei P20 en P20 Pro, maar met al die lekken van de laatste tijd blijven er weinig dingen over waarmee Huawei ons nog kan verrassen. De specs liggen op straat, het design is al te zien en nu zijn ook de prijzen al vroegtijdig gelekt. Het betreft hier de Europese prijzen; prijzen die we ook in Nederland mogen verwachten. Techjournalist Roland Quandt meldt op Twitter dat de reguliere P20 zo’n 679 euro moet gaan kosten, terwijl de P20 Pro 899 euro gaat kosten.

De Huawei P20 wordt straks, zoals het er nu naar uitziet, geleverd met 4 GB aan werkgeheugen en 128 GB aan interne opslagruimte. De P20 Pro, met zijn hogere prijskaart, krijgt toegang tot 6 GB aan werkgeheugen en eveneens 128 GB aan werkgeheugen. Mocht je willen zien hoe de toestellen eruitzien, kijk dan niet verder dan de Huawei P20 Lite, die sinds maandag te koop is. De smartphones beschikken over een voorkantvullend scherm, met aan de bovenkant, hoe kan het ook anders nu, een kleine inkeping in het scherm.

Reacties (0)