Er komt geen HTC U13, maar wel ‘iets anders’, aldus bronnen

19 november 2018 1 Minuut 1 Reacties
htc-u12-plus-1

Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan brengt HTC geen HTC U13 uit, maar wel 'iets anders'. Dat laten bronnen weten tegenover de website Phandroid. Helaas is op moment van schrijven nog niet helemaal duidelijk wat het precies moet gaan worden.

Geen HTC U13, maar wel ‘iets anders’

Het eens zo grote HTC doet het nu niet meer zo goed op de Android-markt. De HTC U12+ presteert niet zo goed, dus is de kans nu aanwezig dat het bedrijf geen HTC U13 gaan uitbrengen. Tenminste, dat meldt de website Phandroid, die de informatie exclusief verkregen heeft vanuit anonieme bronnen. Daarnaast zijn de plannen voor een nieuw vlaggenschip ook geschrapt en in plaats daarvan moet er een nieuw budgetmodel aankomen in de lente van 2019. Deze telefoon moet dan aan het einde van de lente gaan verschijnen.

Het is nog niet bekend welke prijs de smartphone gaat krijgen. Ook weten we nog niets over de specificaties van het aankomende apparaat. Dan hebben we nog de ‘iets anders’ dat onderweg is. Daar is nog helemaal niets over bekend. Mogelijk is dit wel een high-end model, maar dan dus anders dan een HTC U13. Wellicht werkt HTC aan een opvouwbare smartphone, aangezien Android native ondersteuning krijgt voor dergelijke apparaten. Wat het ook gaat zijn, momenteel hebben we geen officiële informatie om op terug te vallen.

Reacties (1)