EMUI 10 wordt op 9 augustus gepresenteerd door Huawei

12 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
Huawei Nexus

Huawei heeft bekendgemaakt dat de volgende grote software-update, EMUI 10, op 9 augustus aanstaande gepresenteerd wordt. De update komt naar recent uitgebrachte telefoons van het merk, maar onduidelijk is nog wat we er precies van kunnen verwachten.

EMUI 10-presentatie op 9 augustus

Op 9 augustus zal Huawei de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie gaan houden. Daar zal de telefoonfabrikant de nieuwe versie van EMUI gaan presenteren, namelijk EMUI 10. Wang Chenglu, de directeur van Huawei Consumer Business Software, zal de presentatietaken op zich nemen. Het evenement vindt plaats in het Dongfeng Nissan Cultural and Sports Centre. Over de nieuwe EMUI-software is vooralsnog heel weinig bekend. We weten dat die op Android Q gebaseerd zal worden en dat de user interface aangepast wordt.

Zo zal de visuele ervaring anders zijn, komen er andere app-iconen aan en zal er een nieuw lettertype geïntroduceerd worden. Multitasking wordt mogelijk gemakkelijker gemaakt en de camera-app krijgt waarschijnlijk extra functies. Daarnaast verwachten we een nieuwe versie van de GPU Turbo-modus, voor de heftige gamingsessies, en moet de software ervoor zorgen dat alles, ook voor een langere periode, soepel blijft lopen. Mogelijk horen we ook meer over het eigen OS van Huawei, dat voorlopig de naam HongMeng OS draagt.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)