Eerste review Samsung Galaxy Tab 7.7: “Beste 7 inch Android tablet”

09 december 2011 1 Minuut 0 Reacties
Galaxy-Tab-7-7

Eerder deze week dook op de website van Samsung de officiële productpagina van de Galaxy Tab 7.7 op en vandaag verschijnt de eerste hands-on review van het langverwachte toestel. Richie's Room heeft even met de 7.7 inch tablet mogen spelen en komt tot een interessante conclusie. De Galaxy Tab 7.7 zou namelijk de beste 7 inch Android tablet van dit moment zijn.

Op zich is deze conclusie ook wel te begrijpen, puur kijkend naar de high-end specificaties waar de tablet over beschikt. Zo krijg je een 7.7 inch display dat uitgerust is met de Super AMOLED Plus techniek. Dit moet zorgen voor een hoog contrast, een hoge helderheid en een scherpere weergave. Daarnaast is de tablet dunner en lichter dan nagenoeg elke andere Android Honeycomb tablet en beschikt deze over een fraai en chique uiterlijk van geborsteld metaal. Verder beschikt de Tab 7.7 over een 1.4GHz processor met 1GB aan RAM geheugen, een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, Bluetooth, Wifi, 3G en een infrarood zender als mooie extra feature.

Video review Samsung Galaxy Tab 7.7

Bekijk onderstaande video voor de zeer positieve ervaringen van Richie’s Room en natuurlijk voor mooie beelden van Samsung’s nieuwe paradepaardje. Ook is het aan te raden de geschreven review eens door te nemen voor een compleet overzicht.

Advertentie

De tablet komt in drie verschillende smaken; 16GB, 32GB en 64GB. In Nederland zal de tablet waarschijnlijk begin januari in de winkels verschijnen voor een prijs van 599,00 euro.

De volledige specificaties van de Samsung Galaxy Tab 7.7 en alle recente artikelen vind je op de productpagina.

Reacties (0)