Eerste officiële foto’s ASUS Eee Pad Slider

30 juli 2011 1 Minuut 0 Reacties
asus-eee-pad-slider-6

ASUS heeft vandaag de langverwachte Eee Pad Slider officieel gelanceerd. Via een persbericht werden alle specificaties bekendgemaakt en de eerste officiële foto's getoond. Zuid-Afrika is het eerste land waar de Slider te koop zal zijn waarna Nederland eind september volgt.

Qua specificaties hebben we het tot nu toe ook helemaal goed gehad. De Eee Pad Slider komt met Android 3.1 aan boord, maar zal niet al te lang na lancering uitgerust worden met Android 3.2 door middel van een OTA (Over The Air) update. Verder beschikt de tablet over een Tegra 2 processor, een 10.1 inch IPS display met een resolutie van 1.280 bij 800 pixels, een 5 megapixel camera aan de achterzijde, een 1.2 megapixel camera aan de voorzijde, een USB 2.0 aansluiting, een mini HDMI aansluiting, en een microSD card reader. De Slider zal te koop zijn in de kleuren ‘pearl white’ en ‘metallic brown’. Bekijk na de break meer foto’s.

Eerder deze week bevestigde ASUS Nederland reeds tegenover ons dat de Eee Pad Slider eind september op de Nederlandse markt zal komen voor een prijs van 499,00 euro. Dit is de prijs voor de versie met 32GB aan intern opslaggeheugen. De 16GB variant zal niet in Nederland verschijnen.

Ook zagen we eerder deze week de eerste video review van de Slider verschijnen en een video demonstratie van de USB functionaliteit.

Bron: Notebook Italia


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)