Eerste hands-on ervaringen ASUS Eee Pad Transformer Prime

12 november 2011 1 Minuut 6 Reacties
Asus-Eee-Pad-Transformer-Prime-hands-on

Een paar dagen geleden presenteerde ASUS haar nieuwe Eee Pad Transformer Prime welke begin januari in Nederland moet verschijnen. We zijn nu een paar dagen verder en de eerste ervaringen met de tablet zijn al opgedoken. ZTOP heeft een pre-productie model in handen gekregen en kort aan een hands-on review onderworpen waarbij de tablet qua design ook met de iPhone 4 en Motorola RAZR vergeleken wordt.

Een volledige review kunnen we het nog niet noemen maar wat we nu kunnen zien en kunnen halen uit de ervaringen van ZTOP presteert de Transformer Prime bijzonder goed. Zo ziet de gameplay van de game Shadowgun er bijzonder strak uit, mede dankzij de krachtige Nvidia Tegra 3 processor. Verder wordt het geluid erg goed beoordeeld – scherp, helder en hard – is het design zeer slank en is de Transformer Prime ultrasnel. Bekijk een demo van de game Shadowgun op de Transformer Prime in onderstaande video.

Qua software heeft ASUS ook een aantal kleine aanpassingen doorgevoerd. Zo is de batterijstatus van het keyboard dock nu beter zichtbaar, onder andere in notificatie balk, en zijn de MyAppBackup en AppLocker applicaties toegevoegd. Andere ASUS apps hebben kleine updates gekregen. Bekijk foto’s van de Transformer Prime naast de originele Transformer, de iPhone 4 en de Motorola RAZR hier.

Advertentie

Een complete vergelijking tussen de ASUS Eee Pad Transformer Prime en de originele Eee Pad Transformer vind je in dit artikel.

Foto’s ASUS Eee Pad Transformer Prime

Een van de nieuwe features van de Transformer Prime is de 8 megapixel camera. ASUS heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd, waaronder het vergroten van het diafragma, waardoor foto’s meer scherpte/diepte moeten krijgen en het contrast indrukwekkend hoog moet zijn. Onderstaande foto is op de Facebook Pagina van ASUS verschenen en lijkt gemaakt te zijn met de Transformer Prime. Als dit echt zo is dan is het aardig indrukwekkend.

Reacties (6)