De eerste geruchten over de LG V30 zijn binnen: dit is wat we weten

20 februari 2017 1 Minuut 0 Reacties
LG V20

Er zijn al geruchten verschenen over de LG V30, een phablet waar fabrikant LG mogelijk aan werkt. Dit is wat we tot nu toe gehoord hebben. Zo wordt er beweerd dat het apparaat wordt voorzien van een Qualcomm Snapdragon 835.

LG V30: dit is wat we gehoord hebben

Hoewel LG zich momenteel helemaal aan het concentreren is op de LG G6, die eind deze week zal worden aangekondigd, zijn er online al de eerste geruchten over de LG V30 verschenen. Het nieuws is afkomstig van het Chinese sociale netwerk Weibo, dat nog het beste te vergelijken is met Twitter hier in het westen. Over de phablet wordt gezegd dat die geleverd wordt met een Qualcomm Snapdragon 835 en 6 GB aan werkgeheugen. Dit zou dan het eerste toestel van LG moeten worden die wordt voorzien van de nieuwste Snapdragon-processor.

Want als we de geruchten over dat andere LG-toestel mogen geloven, de G6, dan krijgt die de Qualcomm Snapdragon 821. Samsung, die meehelpt met het produceren van de Snapdragon 835, zou namelijk de chips van de eerste lading hebben opgeëist voor de Galaxy S8-lijn. Verder wordt er over de LG V30 beweerd dat er een verbeterde DAC-systeem aanwezig zal zijn, al is het nog niet duidelijk of dat hetzelfde systeem wordt als dat van de G6, of wederom een verbeterde variant. Het is niet bekend wanneer LG de V30 zal aankondigen.

Reacties (0)