‘Eerste foto’s van Huawei P10 zijn al online verschenen’

17 november 2016 1 Minuut 0 Reacties
huawei-p10-1

Vlak na het naar buiten komen van de vermeende specs van de Huawei P10, zijn er nu ook al foto's verschenen waarop het toestel mogelijk is te zien. De verwachting is dat dit toestel een scherm van 5,5-inch krijgt, evenals een qhd-resolutie (1440 bij 2560 pixels).

Is dit de Huawei P10?

Onlangs verschenen ineens de eerste (vermeende) specificaties van de onaangekondigde Huawei P10 online. En vandaag kunnen we daar de eerste twee foto’s aan toevoegen. Het betreft echter nog een prototype dat ook nog eens ontzettend lijkt op de Huawei P9, maar er kan tussen nu en de release (voor volgende jaar) nog een hoop veranderen. De body lijkt van metaal te zijn gemaakt. Op de achterkant zit een dubbel camera (waar Leica aan heeft meegewerkt). De kleur van het toestel is wit, maar kan ook lichtroze zijn. Dat is niet goed te zien.

Daarnaast zijn er enkele opmerkelijke verschillen zichtbaar. Zo zit de vingerafdruklezer niet meer op de achterkant, maar nu in de knop aan de voorkant. Ook lijkt het erop dat er een speaker aan de voorkant zit, aangezien daar genoeg ruimte voor is aan de onderkant. Het ziet ernaar uit dat het een stereospeaker is, maar links van de knop is helaas geen speaker zichtbaar. De verwachting is dat het apparaat een 5,5″-scherm krijgt, evenals 4GB aan werkgeheugen en 64GB aan opslaggeheugen. Ook zal de Kirin 960-chipset aanwezig zijn.

Reacties (0)