Eerste beelden van de LG V30 lijken gelekt te zijn

08 augustus 2017 1 Minuut 0 Reacties
LG V30 (1)

Het lijkt erop dat de eerste beelden van de LG V30, de volgende toptelefoon van LG, uitgelekt zijn. Ieder jaar organiseert het bedrijf een stel creatieve wedstrijden, waarbij deelnemers iets moeten filmen met een LG-smartphone. Dit jaar tonen beelden van de marketingcampagne een nog niet uitgebrachte LG-telefoon en dat lijkt de V30 te zijn.

LG V30 gelekt?

De wedstrijd eindigde op 31 juli en vandaag heeft LG de beelden online beschikbaar gemaakt. Tussen sommige van die video’s bevinden zich shots van de LG-toestellen, waaronder beelden van de nog niet uitgebrachte smartphone. Te oordelen naar de foto’s, die je hieronder kan zien, gaat het om een toestel met een gigantisch scherm, een vingerafdrukscanner en dubbele camera – toevallig allemaal eigenschappen die passen bij de LG V30.Eigenschappen LG V30

Naar het schijnt zal de nieuwe LG-smartphone geen dubbel scherm krijgen, zoals zijn voorganger dat had. Wel zal de smartphone voorzien zijn van een OLED-paneel, waar eerdere smartphones van het bedrijf nog een lcd-scherm hadden. De LG V30 zou draaien op een Qualcomm Snapdragon 835-processor en beschikken over 6 GB aan werkgeheugen. Verder zouden gebruikers kunnen kiezen uit een optie met 32 GB, eentje met 64 GB en eentje met 128 GB aan opslaggeheugen.

Het schijnt overigens dat het een 6,2-inch display is, dat een resolutie biedt van 1.440 bij 2.560 pixels. De telefoon zou draaien op Android 7.1 Nougat en wordt volgens de geruchten op 31 augustus aan de wereld onthuld. De telefoon komt in tegenstelling tot zijn voorgangers naar Europa en is mogelijk al half september te koop.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)