‘Eerste 5g-smartphone van LG gelekt: dit is de LG V50’

18 februari 2019 1 Minuut 0 Reacties
lg-v50-thinq-lek-1

Techjournalist Evan Blass heeft de eerste afbeelding op het internet geslingerd van de aankomende LG V50 ThinQ. Naar verluidt is dit de eerste 5g-smartphone van het Zuid-Koreaanse bedrijf, die later deze maand officieel wordt onthuld.

LG V50 te zien op afbeelding – gerucht

Evan Blass, een bekende techjournalist die via Twitter vaak afbeeldingen en informatie deelt over aankomende smartphones, tablets en wearables, heeft dit weekend een afbeelding geplaatst van de aankomende LG V50 ThinQ. Op de afbeelding is duidelijk te zien dat het om een smartphone met 5g-ondersteuning gaat, aangezien dat logo twee keer te zien is (en kan worden aangesloten op het 5g-netwerk van de Amerikaanse provider Sprint). Naar verluidt wordt dit de telefoon die LG op 24 februari aanstaande gaat onthullen.

Die datum lijkt overigens vast te staan: niet alleen zie we 24 februari staan op de afbeelding van de LG V50 ThinQ, ook heeft het bedrijf al in Zuid-Korea een persbericht uitgebracht waarin staat vermeld dat de eerste 5g-smartphone op die datum kan worden verwacht. Er liggen ook al wat andere details op staat. Zo krijgt deze smartphone een accu met een vermogen van 4.000 mAh (handig, want 5g-smartphones kunnen meer energie gaan gebruiken), een vernieuwd en groter koelingssysteem en de Qualcomm Snapdragon 855-processor.

Reacties (0)