DWiT: Deze Week in Tablets #86

17 juni 2013 1 Minuut 0 Reacties
podcast

Sam en Martijn bespreken elke week de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen op het gebied van tablets, applicaties en mobiele besturingssystemen. Naast kort nieuws gaan ze ook dieper in op diverse ontwikkelingen. Deze week bespreken we onder meer drie reviews.

In deze podcast bespreken we het laatste nieuws op het gebied van iOS 7, waaronder de eerste screenshots van de iPad, en hebben we het over de compatibiliteit met oudere iPhones en iPads. Daarnaast hebben we het over de review van de Kobo Aura HD e-reader, de review van de HP Slate 7 en de eerste indrukken van de Lenovo IdeaPad Yoga 11 Windows 8 convertible. Ook bespreken we de laatste geruchten over de nieuwe Nexus 7 en de introductie van een nieuwe tablet van Huawei die draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

[powerpress]

Mocht de player niet lijken te werken is het mogelijk dat je de pagina een keer moet verversen. Heb je iTunes? Neem dan hier een gratis abonnement op onze podcast. Gebruik je een andere applicatie? Neem dan een abonnement via onze Feed.

Gerelateerde tablets artikelen

Reacties (0)