Doe mee en win een Teufel Ultima alles-in-één audiosysteem! (Adv)

07 juli 2019 1 Minuut 0 Reacties
Teufel-Ultima-40

Doe nu mee met onze actie en win een Teufel Ultima 20 Kombo Streaming ter waarde van 499,99 euro of een Ultima 40 Kombo muzieksysteem ter waarde van 999,99 euro.

Doe mee en win

Dankzij Teufel maak je kans op een complete upgrade voor je muziekbeleving. Met de Ultima 20 Kombo Streaming of de Ultima 40 Kombo haal je in één handig pakket een totaal muzieksysteem in huis. We hebben van elk systeem één testunit binnen die we mogen overhandigen aan de gelukkige winnaars!

De 20 Kombo Streaming combineert fraaie compacte Ultima 20-boekenplankspeakers in witte uitvoering met de KB 42 BT 2 x 40 klasse AB-versterker met een ingebouwde cd-speler, een Bluetooth-ontvanger, een FM/AM-radio en verrassend veel ingangen. Dankzij de toevoeging van een Teufel Connect-toestel komt nog streaming via Chromecast en Spotify Connect bij. Je kunt ook eigen muziekbestanden afspelen via de Teufel-app. We hebben de set getest en concludeerden: “De Ultima 20 Kombo is een compact hifi-systeem met een traditionele uitstraling, maar die zeker in de Streaming-versie helemaal modern is. Je krijgt veel aansluitingen en ontvangt streamingopties bij de vleet. Dat streamingaspect van het Teufel-verhaal zit heel goed in elkaar, beter dan bij heel wat hifi-merken. Een goede app, Chromecast en Spotify Connect maken het een topervaring.” De Ultima 40-vloerstaanders zijn de ster van de Ultima 40 Kombo-set. Deze krachtige, warme luidsprekers worden aangestuurd door de CD KB 62 CR. Deze receiver is fraai uitgevoerd, met een voorkant uit geborsteld metaal. Muziek beluisteren kan meteen, want het bezit een ingebouwde cd-speler, FM/DAB+-radiotuner bezit de receiver en veel ingangen. Een mobiel toestel kun je ook opladen via de USB-ingang vooraan – of je steekt er een USB-stick met muziekbestanden in.

Prijsvraag

Hoe heet de versie van de Ultima 40 met ingebouwde versterker en HDMI-ingang?
A) Active
B) Streaming
C) Premium

Weet je het juiste antwoord? Vul dan dit formulier in en je maakt meteen kans!

Reacties (0)