Gesponsord Mobile Gesponsord door GSMpunt.nl

Dit weten we al bijna zeker over de nieuwe iPhone 13 (ADV)

02 september 2021 2 Minuten 0 Reacties
Apple iPhone 12 Pro Max 1

Jaarlijks brengt het grote bedrijf Apple een nieuwe iPhone op de markt. Vorig jaar gebeurde dat in oktober, maar normaliter gebeurt dit jaarlijks op de tweede dinsdag van september. Op twitter wordt er volop gespeculeerd over het nieuwe toestel met de hashtag #iphone13. We hebben alles op een rijtje gezet waarvan we bijna zeker weten dat het waar is! 

Vier verschillende soorten, drie formaten

Hoogstwaarschijnlijk komt de nieuwe iPhone in vier verschillende soorten. De mini (5,4 inch), de normale variant (6,1 inch), de pro variant (6,1 inch) en de Pro Max (6,7 inch). De normale variant en de pro variant hebben dezelfde grootte. Echter beschikt de Pro variant over betere specificaties en een extra camera. Qua grootte verandert er dus niet heel veel ten opzichte van de voorgaande iPhone.

Smallere notch

Opmerkelijk is dat de eerste iPhone 13 telefoonhoesjes en screen protectors al ontwikkeld en geproduceerd zijn. Daaruit blijkt dat de nieuwe iPhone 13 beschikt over een smallere notch. De notch is eigenlijk de inkeping bovenaan de beeldscherm. In zo’n notch is bijvoorbeeld de selfie-camera verwerkt. Sommige smartphones hebben geen notch, maar alle iPhone ’s die na 2017 zijn uitgebracht beschikken over zo’n inkeping. De smallere notch moet zorgen voor een strakkere uitstraling.

Grotere batterijen

De iPhone 13 serie beschikt over grotere batterijen. Deze batterijen zorgen voor een langere batterijduur. Dit was ook wel nodig, want een deel van de gebruikers was niet tevreden over de accuduur van de voorgaande iPhone. Daarnaast gaat het gerucht rond dat de iPhone 13 25W power adapters gaat ondersteunen. Dit betekent dat je de smartphone nog sneller kan opladen!

Advertentie

Geen oplader in de doos

Deze trend zien we steeds vaker en wordt waarschijnlijk doorgezet. De grootste concurrent van Apple besloot eerder dit jaar ook al om geen oplader meer mee te leveren bij de premium toestellen. Reden hiervoor is dat er heel veel opladers momenteel stof zitten te verzamelen in de kast of la. Door geen nieuwe oplader mee te leveren zijn we genoodzaakt om de oude te gebruiken en gaan we zuiniger met onze grondstoffen om. Dit is natuurlijk weer goed voor onze aarde!

Fantastische camera’s

Apple staat bekend om de beste telefooncamera’s. Als je dit toestel gaat aanschaffen heb je het normale fototoestel bijna niet meer nodig. Het toestel krijgt een upgrade in de ultra wide camera. Daarnaast zal de autofocus functie veel scherper zijn ten opzichte van de vorige editie. Hoogstwaarschijnlijk steekt de camera wel weer iets uit van het toestel, dus een goed iPhone 13 Pro Max hoesje is een must!

Dit is een gesponsord artikel, geschreven in samenwerking met GSMpunt.nl.

Reacties (0)