De drie beste nieuwe apps voor je iPad #83

22 februari 2015 2 Minuten 0 Reacties
iPad-mini-Air-feature

De vele beschikbare applicaties maken de iPad natuurlijk het leukst. Daarom brengen we je wekelijks de leukste, meest interessante, beste en meest handige nieuwe apps voor jouw iPad. Deze week onder andere een app die een aparte rekenmachine overbodig maakt.

Monkey King Escape

Monkey King Escape is een van de nieuwste games van spellenmaker Ubisoft. Eerder kwam het spel al uit in China, waar het een razend succes is, de app werd meer dan twee miljoen keer gedownload. Monkey King Escape is een zogenaamde endless runner, een spel dat in principe voor altijd door kan gaan totdat de speler een fout maakt. In het spel ren je weg voor Jade Emperor, maar af en toe neem je het tegen bazen op en moet je de instructies op het scherm volgen.

Monkey King Escape is gratis te downloaden.

Monkey King Escape

Calcbot

Afgelopen week kwam de langverwachte update van Calcbot uit. Calcbot, een rekenmachine voor op je iPhone en iPad was al een tijdje niet meer geüpdatet, en had dus nog een oud design. Door de update heeft de app een prachtig ontwerp en zijn een aantal nieuwe features toegevoegd, zoals het opslaan en hergebruiken van antwoorden en berekeningen. Daarnaast kun je getallen omrekenen, zoals snelheden, valuta’s en gewichten.

Advertentie

Calcbot is gratis beschikbaar maar alle features zijn te koop via een in-app aankoop van €1,99.

Calcbot

Google Inbox

Afgelopen week maakte Google ook de iPad-versie van Inbox beschikbaar. Eerder was alleen een versie voor de iPhone te downloaden, terwijl typen en mail lezen op een iPad toch beter werkt. De iPad versie is precies wat je verwacht: alle slimmigheden uit Google Inbox zitten ook in de iPad app verwerkt, zoals bundels die reclame-emails verzamelen of het bovenaan weergeven van emails die je eerder ontvangen hebt maar vandaag belangrijk zijn.

Google Inbox is gratis te downloaden, maar je hebt wel een invite nodig.

Google Inbox

Welke apps gebruik jij?

Heb jij nog apps die echt niet mogen ontbreken op een iPad? Ik lees er graag over in de reacties, dan neem ik ze mee voor de volgende keer.

Reacties (0)