Chameleon Launcher voor Android krijgt grote update

16 februari 2013 1 Minuut 0 Reacties
Chameleon-android

Als je de standaard homescreens van Android niks vindt of voor de afwisseling iets anders wilt proberen kun je een van de zogenaamde 'launcher' apps proberen. De Chameleon Launcher is een van deze launchers waarmee je homescreens een nieuwe vormgeving mee kunt geven en ze op basis van locatie of tijd kunt laten verschijnen.

De Chameleon Launcher is vorig jaar begonnen als Kickstarter project waarbij je als geïnteresseerde een klein bedrag in kon leggen om de ontwikkeling van de app te steunen. Dat bleek een succes en in september verscheen de launcher in de Google Play Store. Aangezien de Chameleon Launcher veel unieke features beloofde maakten wij een uitgebreide video review waarin we aardig onder de indruk waren. Toch was er nog veel ruimte voor verbetering. Zo lag de prijs wat te hoog en waren er nog maar weinig widgets beschikbaar.

In oktober verscheen versie 1.1 van de launcher waarbij er ook ondersteuning voor standaard Android widgets werd toegevoegd. Niet veel later besloot de ontwikkelaar van de app de prijs ook te verlagen naar ruim 3 euro.

Nieuwe versie Chameleon Launcher

Inmiddels zijn we weer een aantal maanden verder maar zit het team achter de launcher niet stil. Vandaag heeft men aangekondigd binnenkort een bèta versie van de nieuwe Chameleon Launcher te zullen lanceren. Deze versie moet ondersteuning voor smartphones gaan bieden en krijgt een aantal belangrijke interface wijzigingen mee. In onderstaande video krijgen we al een sneak preview van de nieuwe versie te zien, gedemonstreerd op de Google Nexus 7.

Wanneer de nieuwe versie van de Chameleon Launcher uitgebracht wordt is vooralsnog niet duidelijk.

Via: Kickstarter


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)