Bug in WhatsApp laat geblokkeerde mensen alsnog berichten sturen

24 mei 2018 1 Minuut 0 Reacties
whatsapp-november

Er zit een bug in WhatsApp die ervoor zorgt dat de mensen die door jou zijn geblokkeerd, alsnog berichten kunnen sturen naar je. Er is een oplossing voor dit probleem, terwijl de berichtendienst het probleem nog niet publiekelijk erkend of achter de scherm opgelost heeft.

Geblokkeerde mensen sturen berichten in WhatsApp

De populaire berichtendienst WhatsApp heeft last van een bug die het een groep mensen behoorlijk ongemakkelijk kan maken. De accounts die waren geblokkeerd door de gebruiker, kunnen ineens weer berichten sturen naar degene die hen geblokkeerd heeft. Er is gelukkig een oplossing beschikbaar voor dit probleem. Het enige dat je hoeft te doen is ervoor te zorgen dat die persoon van de blokkadelijst af komt, zodat je hem of haar vervolgens opnieuw kunt blokkeren. Het is niet zaligmakend, maar er is gelukkig wel een oplossing.

Ondertussen moet WhatsApp de bug nog publiekelijk erkennen. Het is daarom niet bekend of er wordt gewerkt aan een oplossing vanuit het bedrijf. Naast het feit dat geblokkeerde personen berichten kunnen sturen, kunnen zij ook de status inzien en andere profielinformatie lezen. Er zijn tal van redenen te bedenken waarom je iemand zou willen verwijderen uit je digitale leven, dus dit is een groot ongemak voor de groep gebruikers die andere accounts hebben geblokkeerd. Laten we hopen dat de dienst snel met een algemene oplossing komt.

Reacties (0)