Bèta van Sony Xperia Home staat nu in Google Play

05 juni 2017 1 Minuut 0 Reacties
sony-xperia-home-beta

Mocht je thuis een redelijk recent uitgebrachte Sony Xperia hebben liggen, dan is het nu mogelijk de Home-bèta te downloaden uit Google Play. Dat kon voorheen natuurlijk ook al, maar het updaten van en meedoen met de bèta is nu gemakkelijker gemaakt.

Download bèta van Sony Xperia Home

Sony is al sinds oktober 2014 bezig met het testen van de Sony Xperia Home-applicatie. Dit is mogelijk één van de langste bèta-periodes voor een app ooit. De Home-app is een launcher die is bedoeld voor de high-end modellen van de fabrikant en tot op heden kon je er alleen via een kleine omweg aan komen. Je moest je aanmelden via Google+ bij de community en vervolgens zou je dan een downloadlink krijgen naar de software. Dat proces is nu gestroomlijnd, aangezien de Home-bèta nu ook te vinden is in Google Play, de digitale Android-winkel.

Je kunt de bèta op een groot aantal Sony-toestellen zetten. Onlangs is de bèta nog van een update voorzien, die ondersteuning toevoegt voor A1, XA1 Ultra, XZs en XZ Premium. Ook zijn er een aantal dingen aangepast. Zo is er een nieuwe animatie zichtbaar wanneer je het toestel opstart, is het instellingenmenu beter opgezet en zijn er natuurlijk algemene bugoplossingen en prestatieverbeteringen. Mocht je de launcher willen uitproberen, check dan de link hieronder. Geen Sony-toestel? Klik dan hier om de app alsnog te installeren.

Sony Xperia Home (bèta)

Reacties (0)