Best Buy drijft de spot met iPad in Eee Pad Transformer promo (update)

04 april 2011 1 Minuut 0 Reacties
Best-Buy-Eee-Pad-Transformer-iPad-promo

Je moet het de marketing afdeling van de Amerikaanse retailer Best Buy nagegeven; ze durven wel! De winkelketen is namelijk een van de weinige retailers die de Apple iPad 2 mag aanbieden, maar dat weerhield ze er niet van om daar eens flink de spot mee te drijven in de nieuwste ASUS Eee Pad Transformer promo.

In de advertentie wordt de nieuwe 10.1 inch Android 3.0 Honeycomb tablet getoond samen met het stilistische keyboard dock en Best Buy heeft om het contrast weer te geven een duidelijk zichtbare iPad ernaast gezet, vastgeplakt aan een keyboard. De headline geeft aan “Like That. But Better.”

We moeten Best Buy wel gelijk geven dat de combinatie van een extra lange batterijduur – tot wel 16 uur met keyboard dock – en de gemakkelijkere tekst input een verbetering is ten opzichte van het Bluetooth Apple iPad keyboard. Of het de consumenten zal overhalen moeten we nog zien, maar de prijs van 399,00 euro is in ieder geval een goede start.

update

Het lijkt erop dat een hoge pief bij Best Buy het toch niet zo’n goed idee vond om Apple belachelijk te maken, zeker aangezien Best Buy een van de weinige reatilers is die de tablet mag voeren, want de advertentie is niet meer te vinden. Jammer, we vonden het wel gedurfd..

Bekijk de review van de ASUS Eee Pad Transformer

Reacties (0)