Asus ROG Phone 2 krijgt Ultimate Edition met betere specificaties

04 september 2019 1 Minuut 0 Reacties
Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition

De high-end gamingsmartphone Asus ROG Phone 2 krijgt een speciale Ultimate Edition met nog betere specificaties. Zo maakte Asus bekend tijdens de IFA 2019 in Berlijn.

Tijdens de IFA 2019 in Berlijn toont Asus een speciale Ultimate Edition van de Asus ROG Phone 2. De gewone versie van de ROG Phone 2 werd in juli aangekondigd.

Asus heeft de Ultimate Edition aangekondigd van de ROG Phone 2. Deze snellere versie krijgt tot 1 TB opslaggeheugen (UFS 3.0 ROM) en kan downloadsnelheden tot 2 Gbps verwerken dankzij Cat 20 4g LTE. De Asus ROG Phone 2 Ultimate Edition heeft daarnaast een afwijkend design ten opzichte van de reguliere versie.

Zeer goede specificaties

Voor de rest is het toestel vrijwel identiek aan de normale ROG Phone 2. Aan boord vinden we een amoled-scherm van 2.340 bij 1.080 pixels op het 6,59″-scherm met een verversingssnelheid van 120hz. Hieronder zit tevens de vingerafdruksensor onder het scherm. Het toestel heeft een snelle Qualcomm Snapdragon 855 Plus-processor, tot 12 GB werkgeheugen en dus 1 TB opslaggeheugen. Je hoeft niet bang te zijn om snel met een lege batterij te zitten, want de smartphone heeft een batterij van maar liefst 6.000 mAh dat je snel kunt opladen dankzij de 30W-snellader.

Het toestel gebruikt de Sony IMX586-sensor van 48 megapixel achterop. Ook vinden we daarn een groothoeklens van dertien megapixel terug. Voorop zit een 24-megapixel camera. De smartphone met Android 9.0 Pie biedt tevens ondersteuning voor een aantal accessoires zoals het TwinView Dock 2, waarmee je twee schermen ter beschikking krijgt en een speciale ROG Kunai Gamepad, waarmee je het toestel als een Nintendo Switch handheld kunt gebruiken. De prijs is op dit moment nog niet bekend.

Reacties (0)