Asus presenteert Zenfone Max Pro M1 met 5.000 mAh-accu

23 april 2018 1 Minuut 0 Reacties
Asus Zenfone Max Pro M1

In India heeft hardwaremaker Asus een aparte nieuwe telefoon uitgebracht: de Zenfone Max Pro M1. Het apparaat is - zo schrijft de fabrikant - tot stand gekomen na een onderzoek onder Indiase gebruikers en heeft een gigantische accu en prima processor.

De Asus Zenfone Max Pro M1

De nieuwe telefoon van Asus heeft een 6-inch scherm met resolutie van 2.160 bij 1.080 pixels. Dat scherm heeft verder een beeldverhouding van 18:9 en doet met zijn smalle randen en afgeronde hoeken mee aan de laatste trends. De telefoon draait verder op Android 8.1 Oreo en heeft midrange Snapdragon 636-processor.

Er zijn meerdere varianten verkrijgbaar. Er is een model met drie gigabyte aan werkgeheugen en 32 gigabyte aan opslagcapaciteit. Maar ook kan je een vier gigabyte variant met dubbel zoveel opslagcapaciteit aanschaffen. In het persbericht van Asus valt verder nog te lezen dat er een zes gigabyte-variant uitkomt, maar over hoeveel opslaggeheugen die beschikt is niet zeker.

Afgezien daarvan heeft Asus de Zenfone Max Pro M1 nog voorzien van meerdere opties op het gebied van de camera. De duurste variant beschikt over een dubbele camera met als primaire lens een 16-megapixelsensor met diafragma van f/2.0. De frontcamera heeft dezelfde resolutie maar een iets groter diafragma van f/2.2. Verder is er bij de goedkoopste modellen een enkele camera met 13-megapixelsensor aan de achterkant en een 8-megapixelsensor aan de voorkant.

Advertentie

Tot slot heeft Asus de accu nog voorzien van een capaciteit van 5.000 mAh, die in drie uur opgeladen zou zijn en makkelijk de hele dag mee moet kunnen. Voor de liefhebber is er ook nog de mogelijkheid om twee simkaarten te gebruiken.

Wat de prijzen betreft lopen de modellen overigens behoorlijk uiteen. De goedkoopste variant kost 11.000 roepie (omgerekend 135 euro) en de duurste 14.000 roepie (omgerekend 172 euro). Mocht het toestel naar Nederland komen, zullen de prijzen vermoedelijk onder meer wegens importheffingen flink verschillen. Als dat zo is, lees je dat natuurlijk het eerste hier!

Reacties (0)