ASUS Padfone komt eind dit jaar met Ice Cream Sandwich en Tegra 3

23 juni 2011 1 Minuut 0 Reacties
ASUS-Padfone-2

ASUS gaat erg goed wat betreft de verkopen van de Eee Pad Transformer, wat vooral komt door de aantrekkelijke prijs, de mooie feature lijst en het optionele docking station, maar ASUS wil meer. Om deze reden heeft de fabrikant eind vorige maand haar Padfone geïntroduceerd. Deze tablet / smartphone combinatie moet het succes van de Transformer overtreffen.

Volgens Digitimes moet de Padfone ergens in het vierde kwartaal van dit jaar verschijnen en zal de tablet / smartphone combinatie beschikken over een Tegra 3 (Kal-El) processor en Android Ice Cream Sandwich. De prijs moet ergens tussen de 549,00 dollar en 799,00 dollar liggen. Of de Padfone ook daadwerkelijk eind dit jaar op de markt komt is nog maar de vraag. Meestal betekent het vierde kwartaal een introductie tijdens de CES show in januari.

ASUS Eee Pad Transformer 2

Ook is ASUS bezig met een opvolger voor de Eee Pad Transformer welke, volgens de bronnen van Digitimes, net als de Padfone moet beschikken over een Tegra 3 processor en de nog te lanceren Ice Cream Sandwich versie van Android. De Eee Pad Transformer 2 moet ergens in oktober op de markt verschijnen.

Verder moet volgens Digitimes de ASUS Eee Pad Slider in juli verschijnen voor een prijs tussen de 650,00 dollar en 800,00 dollar en de Eee Pad MeMO 3D wordt in het vierde kwartaal verwacht.

Reacties (0)