ASUS lanceert nieuwe Padfone en Transformer 700 tijdens MWC 2012

30 januari 2012 1 Minuut 0 Reacties
ASUS-Padfone-2

Vanmiddag verscheen er een persuitnodiging in onze mailbox waaruit blijkt dat ASUS volgende maand tijdens het Mobile World Congres 2012 haar nieuwe Padfone en Transformer 700 tablets officieel zal presenteren. De Padfone hebben we afgelopen jaar al een aantal keer voorbij zien komen en de Transformer (Prime) 700 tablet dook tijdens CES 2012 op.

ASUS zal net als tijdens de CES 2012 weer groots uitpakken en dus in ieder geval twee nieuwe tablets presenteren. In de uitnodiging voor de pers wordt gesproken over de Padfone, een tablet/smartphone combinatie, en een nieuwe Transformer tablet.

ASUS Padfone

Van de Padfone wordt veel verwacht aangezien het apparaat de mobiliteit van een smartphone samenvoegt met het grote display en de aansluitingsmogelijkheden van een tablet. De smartphone kan achterin de tablet geschoven worden om zo middels een groter touchscreen verschillende functies uit te kunnen voeren.

ASUS Transformer 700

De nieuwe Transformer tablet zal waarschijnlijk de Transformer (Prime) 700 serie zijn, welke over een aantal betere specs en een verbeterde behuizing beschikt ten opzichte van de huidige Transformer Prime. De officiële naam van deze tablet is nog wat onduidelijk maar daar zal eind februari verandering in komen.

Tijdens de CES 2012 werd er door ASUS zelf vrij weinig aandacht besteed aan zowel de Padfone, de Transformer 700 en de nieuwe Eee Pad MeMO tablets. Ze werden in persconferenties genoemd voor echt gepresenteerd zijn ze niet. ASUS zal dan ook het MWC 2012 als platform nemen om in ieder geval de eerste twee modellen officieel te presenteren, compleet met alle specificaties en features. Het MWC 2012 vindt plaats van 27 februari tot 1 maart dus houd ook dan Tablets Magazine in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Reacties (0)