ASUS Eee Pad Transformer TF300T en TF700T: Alle specificaties

17 februari 2012 1 Minuut 12 Reacties
Transformer-Prime-700

De eerste generatie Eee Pad Transformer tablets van ASUS lijkt inmiddels uit de meeste schappen verdwenen te zijn en dus wordt het tijd dat we wat meer te weten komen over de opvolgers. ASUS heeft natuurlijk de Transformer Prime al een ruimte maand op de markt maar we kunnen meer van de fabrikant verwachten. Vandaag zijn de volledige specs van de nieuwe Transformer TF300T en TF700T tablets uitgelekt.

De eerste Eee Pad Transformer had als naam TF101 en de Transformer Prime kreeg de naam TF201 mee. Tijdens de CES 2012 presenteerde ASUS al een nieuw model, gebaseerd is op de Eee Pad Transformer Prime, met de naam TF700T. Dit model beschikt over onder meer een nieuw design en een Full HD display en wordt als high-end model in de markt gezet. Daarnaast lekte eerder deze maand een foto uit van de TF300T, wat waarschijnlijk de echte opvolger van de TF101 moet zijn.

De Poolse collega’s van Tabletowo hebben een volledige lijst met specificaties in handen gekregen van beide nieuwe modellen waaruit we kunnen opmaken dat de TF300T iets beter uitgerust is dan de TF101 en waarschijnlijk dient als vervanger. Toch valt er één specificatie op; de dual-core Qualcomm processor voor de nieuwe versie van de Transformer Prime TF700T. ASUS heeft er dus voor gekozen van de quad-core Tegra 3 processor af te stappen.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (12)