ASUS Eee Pad Slider en Transformer 3G in augustus verwacht

10 juni 2011 1 Minuut 0 Reacties
ASUS-EeePad-Slider

De ASUS Eee Pad Transformer is vanaf deze week volop leverbaar in Nederland en velen onder ons zullen deze kans niet laten liggen om er een aan te schaffen. Maar, mocht je mobiel willen kunnen internetten zonder Wifi netwerk dan moet je wellicht even wachten tot augustus.


De ASUS Eee Pad Transformer is vanaf deze week volop leverbaar in Nederland en velen onder ons zullen deze kans niet laten liggen om er een aan te schaffen. Maar, mocht je mobiel willen kunnen internetten zonder Wifi netwerk dan moet je wellicht even wachten tot augustus. Volgens de Facebook pagina van ASUS UK wordt dan de Eee Pad Transformer 3G, samen met de Eee Pad Slider, gelanceerd.

Het gaat dan wel over de UK, maar meestal hoeven wij dan niet veel langer te wachten. Wat betreft de prijzen heeft ASUS niks laten weten, maar we verwachten dat er voor 3G connectiviteit van de Eee Pad Transformer gewoon weer 100 euro bovenop komt. De Eee Pad Slider zou ook goed een succesje kunnen worden aangezien de tablet nagenoeg gelijk is aan de Transformer wat betreft de specificaties. Het verschil zit het in het uitschuifbare toetsenbord.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)