ASUS geeft 65 euro cashback bij aankoop van Vivo Tab RT

03 april 2013 1 Minuut 0 Reacties
ASUS-tablet-600-dock

Als je budget niet groot is en je per se een tablet met Windows als besturingssysteem wilt hebben dan is de ASUS Vivo Tab RT één van de interessante opties. ASUS geeft de komende weken 65 euro terug bij aankoop van de tablet, welke met of zonder keyboard dock aangeschaft kan worden.

ASUS Vivo Tab RT

De ASUS Vivo Tab RT biedt eigenlijk alles wat je nodig hebt als je productief wilt werken met Microsoft Office en als je content wilt consumeren via het internet. De tablet draait namelijk op Windows RT, de aangepaste versie van Windows 8 die geen mogelijkheid biedt om eigen (.exe) programma’s te installeren maar wel standaard met Office 2013 geleverd wordt. Daarnaast is de tablet uitgerust met een krachtige Nvidia Tegra 3 quadcore processor, een 10.1 inch Super IPS+ display met een resolutie van 1.366 bij 768 pixels, 64GB aan opslaggeheugen, een HDMI poort en een microSD kaartlezer.

Het optionele keyboard dock beschikt verder nog over een volledig QWERTY keyboard, een USB 2.0 poort, een trackpad en een eigen batterij waardoor je minimaal een dag met het apparaat vooruit kan.

Cashback actie

Op het moment van schrijven wordt de Vivo Tab RT zonder dock aangeboden voor een prijs vanaf 575 euro. De variant met dock is te koop voor een prijs vanaf 660 euro. Wanneer je één van beide modellen aanschaft tussen 29 maart en 21 april kun je jezelf op deze website registreren en ontvang je van ASUS 65 euro retour.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)