Archos GamePad gaming tablet duikt op in hands-on video

14 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
Archos-GamePad

Eind augustus kondigde Archos een nieuwe tablet aan in de vorm van de 7 inch GamePad. Dit model zou compleet geoptimaliseerd zijn voor het spelen van games en zelfs beschikken over fysieke knoppen zoals we van de Nintendo DS of PlayStation Vita kennen. Na de aankondiging hebben we echter niks meer van de GamePad vernomen, tot er vandaag een hands-on video opdook.

Archos GamePad

De collega’s van ARMdevices brachten ons eerder vandaag al een hands-on video van de 13.3 inch Archos Arnova FamilyPad en nu hebben ze ook de GamePad tablet van het Franse Archos van dichtbij mogen bekijken.

De Archos GamePad is een tablet met ingebouwde fysieke knoppen die het spelen van Android games een stuk comfortabeler moeten maken. De tablet beschikt over een 7 inch display met een resolutie van 1024 bij 600 pixels, een 1.5GHz dual-core processor en een Mali 400 grafische GPU voor optimale gaming prestaties. De tablet draait op Android 4.0 Ice Cream Sandwicg met toegang tot de grote hoeveelheid games in de Google Play Store.

Volgens de fabrikant moeten de knoppen compatibel zijn met alle beschikbare Android games aangezien on-screen buttons door het apparaat herkent worden en door de gebruiker omgezet kunnen worden naar de fysieke knoppen. Naast het spelen van games kan de tablet natuurlijk ook gebruikt worden voor alle andere functies die we van Android tablets kennen.

Prijs en beschikbaarheid

De 7 inch Archos GamePad zou deze maand nog te koop moeten zijn voor een prijs van 149 euro.

Via: Netbooknews


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)