‘Apple presenteert iPad Mini op 23 oktober’

12 oktober 2012 1 Minuut 0 Reacties
ipad-mini

De trouwe bezoeker of de echte Apple fan zal het zich afgevraagd hebben; waar blijven die uitnodigingen voor de presentatie van de iPad Mini nou? Een logische vraag want begin deze maand wisten diverse websites te melden dat de uitnodigingen op 10 oktober verstuurd zouden worden. Dat blijkt niet het geval geweest en volgens nieuwe geruchten moet het nu op 16 oktober gebeuren.

Uitnodigingen

Volgens bronnen van All Things Digital zal Apple de goedkopere en kleinere iPad op 23 oktober presenteren. Dit zou betekenen dat de uitnodigingen op 16 oktober verstuurd worden aangezien Apple tot op heden de media altijd een week van te voren inlichtte. Wanneer de iPad Mini, als dat de naam al is, daadwerkelijk op de markt verschijnt wordt niet gemeld, maar eerdere geruchten spraken van een lancering in de eerste week van november.

iPad Mini specificaties

Wat we kunnen verwachten van de iPad Mini blijft nog steeds een raadsel, maar als we alle geruchten samenpakken zou de tablet in ieder geval kleiner en lichter zijn dan de huidige iPad. Over het formaat en de resolutie van het display hebben we verschillende geruchten gehoord. Zo zou de tablet een 7.85 inch of 8.9 inch display krijgen met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels of een Retina resolutie zoals we kennen van de huidige iPad. Voor de rest blijft het geduldig afwachten.

Reacties (0)