‘Apple onthult iPad Mini in oktober’

25 augustus 2012 1 Minuut 0 Reacties
ipad-mini

De geruchtenmolen over een nieuwe en kleinere iPad blijft op volle toeren draaien. Deze keer is het AllThingsD dat van verschillende betrouwbare bronnen vernomen heeft dat de tablet in oktober onthuld zal worden door Apple. Eerdere geruchten spraken over een lancering in september maar Apple zou de lancering van de iPhone 5 en de nieuwe iPad willen scheiden. Op deze manier wordt het ene product niet ondergesneeuwd door het andere.

Volgens de bronnen van AllThingsD wordt de nieuwe iPhone in september onthuld en zal Apple een maand later de kleinere en goedkopere iPad presenteren. Of het de iPad Mini gaat worden is nog maar de vraag. iPad Air wordt namelijk steeds vaker als mogelijkheid genoemd omdat Apple de nadruk zou willen leggen op de kleinere afmetingen en het lichtere gewicht. Hetzelfde heeft Apple gedaan met de lancering van de MacBook Air.

Als we de geruchten van afgelopen maanden kort samenvatten zou de iPad Mini beschikken over een 7.85 inch display met een resolutie van 1.024 bij 768 pixels, maar toch 40 procent groter zijn dan een 7 inch Android tablet. Alle geruchten over een kleinere en goedkopere iPad lees je in ons iPad Mini archief.

Reacties (0)