Angry Birds Transformers komt 15 oktober uit

03 september 2014 1 Minuut 0 Reacties
Angry-Birds-Transformers

Spelontwikkelaar Rovio heeft bekendgemaakt dat de nieuwste Angry Birds-iteratie, Angry Birds Transformers, op 15 oktober wordt uitgebracht, maar voor welk platform is niet bekend. Mogelijk betekent deze aankondiging dat zowel Android, iOS als Windows voorzien worden van een versie.

Omdat Angry Birds Transformers is ontstaan uit een deal met Hasbro, krijg we niet alleen de app voor onze kiezen. Hasbro brengt namelijk ook de Telepods uit, gelijktijdig met de lancering van de game. Telepods zijn fysieke poppetjes die je voor de camera van je tablet moet houden, zodat het dat poppetje kan inscannen en jij hem kan gebruiken in het spel. Bekijk hieronder de nieuwe trailer van de game.

Vogels verkleed als robots verkleed als auto’s

In een eerder uitgebrachte trailer zien we de boze Optimus Prime Bird aangevallen worden door een grotere Transformer. Omdat het niet handig is dat gevecht alleen aan te gaan, schakelt hij hulp in van een teamgenoot. Op dat moment zien schakelt het beeld over naar de tablet en vervolgens wordt er tastbaar speelgoed op gezet. Het resultaat: het speelgoed wordt in de game geladen en is direct speelbaar.

Advertentie

Rovio heeft nog steeds geen verdere informatie of foto’s vrijgegeven van het speelgoed dat binnenkort in de fysieke winkel te koop is. Onduidelijk is daarom nog of spelers de vogels en varkens in Transformer-gedaantes kopen in hun robot- of autovorm, of beide vormen toegankelijk zijn en hoe alle vaardigheden in het spel gebruikt kunnen worden. Want ook al is het een trailer dat is vrijgegeven, er staat in beeld dat dit niet representatief voor het eindproduct is. Ook is het nog maar de vraag wat de kosten voor de app, in-app-aankopen en het speelgoed zullen zijn.

Reacties (0)