Android 4.1 Jelly Bean nu beschikbaar voor de Archos 101 XS

04 december 2012 1 Minuut 2 Reacties
Archos-G10-101-XS-2

Tijdens de presentatie van de Archos 101 XS tablet liet de Franse fabrikant weten dat er op korte termijn een update naar Android 4.1 Jelly Bean uitgerold zal worden. Momenteel draaien de Archos 101 XS modellen nog op Android 4.0 Ice Cream Sandwich maar daar zou in de komende dagen verandering in moeten komen aangezien de Jelly Bean update klaar staat.

Update: De update is inmiddels te downloaden van de website van Archos.

Archos 101 XS met Android 4.1 Jelly Bean

Volgens ARMdevices begint Archos binnen enkele dagen met de uitrol van Android 4.1 Jelly Bean. De website heeft al een model met Jelly Bean in handen gehad en onderstaande video gemaakt. In de video wordt ook gekeken naar het nieuwe Speaer Dock van Archos.

Advertentie

De update wordt zoals altijd bij Archos op de eigen website geplaatst waar gebruikers deze kunnen downloaden. Na de update krijg je de beschikking over nieuwe functies binnen Jelly Bean, waaronder de Google Now persoonlijke assistent. Ook moet Project Butter, de naam die Google meegegeven heeft aan een sneller en soepeler besturingssysteem, merkbaar zijn. Daarbij heeft Archos ook een aantal andere toepassingen van een update voorzien, waaronder de Video Player.

Archos 101 XS

De Archos 101 XS is het eerste model in de nieuwe G10 serie en beschikt onder meer over een TI OMAP 4470 processor, een 10.1 inch display, 16GB geheugen, USB/HDMI/MicroSD poorten en een toetsenbord cover.

Meer informatie

Meer informatie en alle specificaties vind je op de productpagina van de Archos 101 XS. Ook hebben we onlangs een uitgebreide review gemaakt waarin je onze ervaringen met deze tablet kunt vinden.

Reacties (2)