“Amazon brengt in 2011 ‘Coyote’ en quad-core ‘Hollywood’ tablets”

17 mei 2011 1 Minuut 0 Reacties
Amazon-tablets

De geruchten over een mogelijke Amazon tablet worden met de week heviger. Vorige week werd er op verschillende websites zelfs gesproken over een hele nieuwe familie aan Amazon producten. Dit gerucht lijkt richting de waarheid te gaan aangezien anonieme bronnen aan BGR hebben laten weten dat Amazon voor eind dit jaar twee tablets wil brengen.

Qua specificaties is er nagenoeg nog niks bekend maar de het zou gaan om een instapmodel en een topmodel. Het instapmodel zou momenteel de codenaam ‘Coyote’ dragen en beschikken over een Nvidia Tegra 2 dual-core processor, welke we in bijna elke nieuwe tablet terugzien. Het pronkstuk, codenaam ‘Hollywood’, zou beschikken over een Nvidia T30 “Kal-El” quad-core processor en dus de gehele concurrentie qua prestaties in één keer wegblazen, mits de andere hardware aansluit bij deze hoogwaardige kwaliteit en de prijs niet te hoog is.

Veel meer weten we nu nog niet maar als dit waar is, is het zeker het wachten waard en kan Amazon ons allemaal wel eens versteld doen staan.

Reacties (0)