Acer Iconia Tab A500 beste Europese tablet 2011 / 2012

22 augustus 2011 1 Minuut 0 Reacties
Acer-Iconia-Tab-A500

De Acer Iconia Tab A500 was de eerste Android Honeycomb tablet op de Nederlandse markt, maar dit zorgde er niet voor dat de Nederlandse consument snel tot aankoop overging. Toch is de Iconia Tab A500 uitgeroepen tot de beste Europese tablet van het jaar 2011 - 2012 door de consumentenelektronica organisatie EISA. De tablet wordt onder meer geprezen voor zijn design en de vooraf geïnstalleerde applicaties.

EISA is een Europese organisatie waarbij meer dan vijftig professionele tijdschriften uit 19 landen aangesloten zijn. Elk jaar worden de beste consumentenelektronicaproducten onderscheiden met een EISA Award, gekozen door journalisten van deze tijdschriften. De Acer Iconia Tab A500 gaat er dit jaar met de eer vandoor, maar de grote verkoopaantallen moeten we toeschrijven aan de ASUS Eee Pad Transformer. Lees na de break de officiële reactie van EISA.

Met een 10.1” (26.6cm) LED-backlit scherm, Nvidia Tegra 2 dual-core processor en Android v3.0 Honeycomb biedt de Acer ICONIA TAB A500 alle voordelen die een op Android-gebaseerde tablet te bieden heeft. De ICONIA TAB heeft een lineair design met een frame en cover van geborsteld aluminium. 3G, Wi-Fi met DLNA-ondersteuning en Bluetooth zorgen voor snelle aansluitmogelijkheden, terwijl USB- en micro USB-aansluitingen, een geïntegreerde GPS en een micro HDMI-output toelaten om 1080p-video’s op uw TV te bekijken. De 5MegaPixel camera met autofocus en flitser op de achterzijde wordt aangevuld met een 2MegaPixel camera op de voorkant. De Acer ICONIA TAB A500 wordt geleverd met heel wat vooraf geïnstalleerde ‘apps’, zoals de Clear.Fi media ‘app’ voor het beheer van foto’s, video’s en muziek.

Op de productpagina van de Acer Iconia Tab A500 vind je alle specificaties, reviews en prijzen. Acer heeft overigens recentelijk de Iconia Tab A501 tablet met 3G connectiviteit gelanceerd.

EISA heeft dit jaar ook de beste 3D TV’s en de beste home cinema producten voor het jaar 2011 – 2012 met een Award onderscheiden.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)