Acer Iconia Tab 10 (A3-A50) komt met quantum dot-display

25 mei 2017 2 Minuten 0 Reacties
Acer-Iconia-Tab-10-2017

Acer heeft vandaag twee nieuwe Android-tablets aangekondigd. De Taiwanese fabrikant komt met de Iconia Tab 10 (A3-A50) die gericht is op een optimale beleving van multimedia, en de Iconia One 10 (B3-A40/B3-A40FHD) die over twee microUSB-poorten beschikt.

Nieuwe Android-tablets van Acer

Het is alweer even geleden dat Acer nieuwe tablets lanceerde, maar daarom worden er nu dan ook meerdere modellen uitgebracht. Beide Iconia-tablets zijn uitgerust met Android Android 7.0 Nougat, draaien op een quadcore MediaTek-processor en bieden een batterijduur tot 8 uur. Op het gebied van software heeft Acer diverse features toegevoegd;

  • EZ WakeUp: om met eenvoudige gebaren de tablet uit de slaapstand te halen en een vooraf gekozen app te openen.
  • EZ Snap: om met een eenvoudige knijpbeweging met drie vingers een screenshot te maken. De afbeeldingen kunnen vervolgens gemakkelijk worden bewerkt en gedeeld.
  • EZ Mode: om de systeeminterface aan te passen en zo de toegang tot bepaalde apps en gegevens te beperken wanneer de tablet wordt gebruikt door gezinsleden, vrienden of kinderen.
  • Memory Cleaner: beheert het geheugen, de opslag en de apps van het apparaat om de systeemfunctionaliteit te optimaliseren.

Iconia Tab 10

De Acer Iconia Tab 10 (A3-A50) staat in het teken van mediagebruik en komt dan ook met een 10-inch scherm dat is voorzien van de quantum dot-technologie. Deze technologie moet zorgen voor een groter kleurbereik met meer helderheid, diepere verzadiging en verbeterde nauwkeurigheid. De ingebouwde subwoofer moet het geluid krachtiger maken, maar is toch nog geen 9 mm hoog. De vier luidsprekers maken de audiobeleving volgens de fabrikant rijker. Ook beschikt de Iconia Tab 10 over Acer MediaMaster. Dat stelt je in staat om voorkeuren in te stellen voor verschillende soorten films of muziek.

Iconia One 10

De Iconia One 10 (B3-A40/B3-A40FHD) zorgt met zijn dubbele micro-USB-poort en OTG-ondersteuning voor meer productiviteit, doordat het apparaat ermee kan worden opgeladen en er tegelijkertijd externe apparaten op kunnen worden aangesloten, zoals een opslagapparaat of muis. Voor tekstinvoer kan een Bluetooth-toetsenbord worden aangesloten.

Advertentie

Prijs en beschikbaarheid

De Acer Iconia Tab 10-tablet (A3-A50) is vanaf oktober verkrijgbaar in de Benelux vanaf 299 euro. De Iconia One 10-tablet (B3-A40/B3-A40FHD) is vanaf juni verkrijgbaar in de Benelux vanaf 169 euro.

Zodra alle specificaties van beide tablets bekendgemaakt worden vind je ze in onze tablet database. Hier kun je alle tablets die in Nederland te koop zijn vergelijken.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)