Acer bevestigt Android 4.2 Jelly Bean update voor de Iconia Tab A700

06 december 2012 1 Minuut 4 Reacties
Acer-Iconia-Tab-A700

Nu Android 4.2 Jelly Bean een paar weken beschikbaar is wordt het interessant om te kijken welke tablets een update kunnen verwachten. Eerder deze week liet Toshiba ons al weten welke tablets een update naar Android 4.2 krijgen en vandaag heeft Acer bevestigd dat in ieder geval de onlangs gelanceerde Iconia Tab A700 een update naar de nieuwste Android versie kan verwachten.

Acer Iconia Tab A700

Toshiba liet begin deze week weten dat de onlangs gepresenteerde AT300SE tablet, vanuit de winkel draaiend op Android 4.1 Jelly Bean, zeker een update zal krijgen. Daarnaast onderzoekt de fabrikant een update voor de eerder dit jaar gelanceerde AT300 maar de overige tablets krijgen hoogstwaarschijnlijk geen update. Acer laat ons vandaag weten dat de Iconia Tab A700 met Full HD display zeker een update krijgt. Daarnaast is het waarschijnlijk dat de de Iconia Tab A510 en Iconia Tab A210 ene update krijgen. Eerder modellen worden niet voorzien van een update maar deze kregen ook al geen update naar Android 4.1 Jelly Bean.

Android 4.2 Jelly Bean

Android 4.2 Jelly Bean brengt verschillende verbeteringen en nieuwe functies ten opzichte van Android 4.1. Zo is het mogelijk verschillende gebruikersaccounts aan te maken op één tablet, heeft Google de Klok-applicatie vernieuwd, kun je widgets toevoegen aan het lockscreen van je tablet en zijn de notificatie- en instellingenvensters vernieuwd. Alle nieuwigheden vind je on onze review van Android 4.2 Jelly Bean.

Reacties (4)