Nieuwe FWD prijsvraag! Win een Backbone mobiele gamecontroller

07 april 2023 1 Minuut 0 Reacties
FWD prijsvraag

Met elke editie van FWD Magazine verschijnt er ook een nieuwe prijsvraag. Leuk voor de lezers van ons magazine, maar zeker ook voor onze online lezers. In de nieuwste editie van FWD Magazine geven we een Backbone mobiele gamecontroller weg. Wil jij ook kans maken? Lees dan snel verder.

Win een Backbone mobiele gamecontroller

Wil je altijd en overal kunnen gamen? Met de mobiele game controller van Backbone is dit mogelijk met je telefoon! Doe mee met de prijsvraag en maak kans op een Backbone One ter waarde van 119,95 euro. Superhandig als je speelt via Xbox-cloudstreaming of PS Remote Play, en bij andere game-apps.

Wil jij dit product winnen? Dan kun je meedoen aan onze prijsvraag op deze pagina. Het enige dat je hoeft te doen is antwoord geven op de vraag en je gegevens achterlaten. Met de winnaar wordt contact opgenomen.

FWD Magazine: abonneren en losse verkoop

Naast leuke prijsvragen bevat FWD Magazine natuurlijk veel meer, waaronder de mooiste reviews, diepgaande achtergrondartikelen, tips en het laatste nieuws! Ga hem dus snel halen of bestel hem hier. Wil je in de toekomst als eerste het magazine ontvangen zodat je in alle rust reviews en achtergronden kunt lezen? Neem dan een abonnement en krijg FWD Magazine in je brievenbus aangeleverd! Of kies voor een digitaal abonnement. Zo mis je echt niets! Een los nummer kopen kan natuurlijk ook!

Reacties (0)