Xbox Series X zeker nog tot juni beperkt op voorraad

02 februari 2021 1 Minuut 0 Reacties
Xbox Series X

Microsoft heeft bevestigd dat de Xbox Series X zeker nog tot juni beperkt leverbaar is. Voorlopig blijft het dus lastig eentje te scoren.

De vraag naar de nieuwe Xbox Series X blijft hoog en Microsoft is niet in staat de productie op gelijke voet te houden. Dat heeft Mike Spencer, verantwoordelijk voor investeerdersrelaties bij Microsoft, verteld tijdens een interview met de New York Times. De tekorten houden nog in elk geval tot juni aan.

Xbox Series X slecht leverbaar

Eerder liet het Amerikaanse bedrijf al weten dat de Series X in elk geval tot april slecht leverbaar zou zijn, maar nu komen daar dus nog een paar maanden bij. Ondanks het negatieve nieuws, zit er wel een positief randje aan voor Microsoft. Het bedrijf was namelijk in staat om alle units die wel beschikbaar waren, te verkopen.

Microsoft is overigens niet het enige bedrijf met dit probleem. Het is ook erg lastig om aan een PlayStation 5 te komen. En pc-eigenaars onder ons hebben moeite om een nieuwe grafische kaart van Nvidia of AMD te scoren. Er is nou eenmaal een tekort door de pandemie en die tekorten houden dus tot ver in 2021 aan. Verschillende fabrikanten verwachten in de tweede helft van 2021 pas weer normaal te kunnen leveren, maar ook dat is slechts een verwachting.

Advertentie

Mocht je de komende tijd dus een nieuwe console voorbij zien komen, sla dan zo snel mogelijk je slag.

xbox-series-x
Lees ook

Review: Xbox Series X – fantastische console zonder exclusieve games


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)