WithLove is een videostreamingdienst voor romantische films

19 december 2018 1 Minuut 1 Reacties
withlove

Nederland is wederom een videostreamingdienst rijker in de vorm van WithLove: een streamingdienst speciaal voor romantische films en series. Hier kijk je onbeperkt naar romantische comedy's, dramafilms en series.

Dit is WithLove: streamingdienst voor romantische content

Vanaf vandaag kun je je aanmelden voor een nieuwe videostreamingdienst in Nederland, genaamd WithLove. Deze dienst staat geheel in het teken van romantische comedy’s, dramafilms en series waar je bij weg kunt zwijmelen. an bekende klassiekers als Book of Love, Autumn in New York, The Heart of Christmas, Personal Effects, Madame Bovary, Smoorverliefd en Hartenstraat, tot nog niet eerder in Nederland vertoonde romcoms. De dienst laat weten dat er elke week vijf nieuwe films te zien zullen zijn voor kijkers.

WithLove begint met honderd titels en groeit in 2019 door naar minimaal tweehonderdenvijftig titels, waarvan tenminste vijftig premièrefilms voor de Nederlandse markt. Mocht je deze videostreamingdienst willen overwegen, dan is het goed om te weten dat je 5,95 euro per maand kwijt bent aan een abonnement. En als je je nu aanmeldt voor de nieuwsbrief van het bedrijf, dan maak je kans op één van de 25 gratis jaarabonnement, ter waarde van 71,40 euro. Voor meer informatie kun je naar de website van de dienst gaan.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (1)

Frans

Frans
20 december 2018 om 00:05

Weer een betaal dienst erbij met films. Ik heb ZIGGO die hebben film 1 wat veel beter is echt he en 5.1 geluid ik hoop met 4 k box dat film1 hun eerste kanaal oom in 4 k komt.
Ale die andere film betaal diensten kom is met goede beeld kwaliteit en geluid daar mankeert nog heel veel aan. Ik betaal alleen voor kwaliteit niet voor nep zooi.
Dat zit er op de kabel zat Pathé is waardeloos videoband is ook niks netflix ook niet straks zeker ook nog chineese zooi op de kabel.

Inloggen