Tweestapsverificatie nu in te stellen op PlayStation Network

25 augustus 2016 1 Minuut 0 Reacties
psn-playstation-network

Mocht je thuis een PlayStation hebben staan, dan is het vanaf heden mogelijk tweestapsverificatie in te stellen voor je PSN-account. Hierdoor krijg je een extra beveiligingslaag op je PlayStation Network-profiel, waardoor je gegevens veel beter beschermd zijn.

Tweestapsverificatie nu in te stellen op PlayStation Network

Gamers met een PlayStation 3, PlayStation 4 of PlayStation Vita zijn nu in staat tweestapsverificatie in te stellen op hun PlayStation Network-profiel. Dat kunnen wij dan ook iedereen aanbevelen, aangezien je er zo voor zorgt dat je gegevens veel beter beschermd zijn. Sony heeft hiervoor een speciale pagina in het leven geroepen, waar je het proces kunt doorlopen. Uiteraard dien je daarvoor in te loggen, dus houd je inloggegevens bij de hand. Als je het proces doorlopen hebt, dan krijg je een sms met daarin een speciale code.

Het is een welkome aanvulling op de beveiliging van je PlayStation Network-profiel, aangezien je waarschijnlijk een account het toegevoegd waarmee je betalingen verricht (bijvoorbeeld PayPal). Desondanks komt de feature wel ontzettend laat – zo’n vijf jaar nadat er enorm veel gegevens waren gestolen via het gamenetwerk. Gamers met een Xbox kunnen al ruim drie jaar profiteren van de extra beveiligingslaag. Nee, ook deze methode is niet geheel hack proof, maar het maakt het kwaadwillenden in elk geval een stuk moeilijker.


Laat een reactie achter

Wil je een notificatie ontvangen wanneer er (op jouw reactie) gereageerd wordt? Maak dan een account aan.

Inloggen

Reacties (0)