Streamingtips #6 – You, Dear David, Clarkson’s Farm en Rescue Me

10 februari 2023 3 Minuten 0 Reacties
Valentines Special

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

You (Netflix)

Netflix heeft een grote hit met You, een serie die niet echt te vatten is in een bepaald genre. Het is een beetje thriller, een beetje romantiek, een beetje crimi en een beetje drama. In ieder geval is het een bijzondere vertelling over een jongeman die nogal graag stalkt. En die daarbij laat horen aan de kijker wat hij zoal denkt. Dat dat stalken weleens flink uit de hand loopt, dat weet zelfs hijzelf niet altijd onder controle te houden. Penn Badgley speelt de rol van Joe enorm goed en in dit nieuwe seizoen slaat hij zijn klauwen uit terwijl hij Londen een bezoekje brengt.

Dear David (Netflix)

Ze is verliefd op een jongen van school. Heel verliefd. En daar schrijft ze graag nogal pikante verhalen over. Lekker doen natuurlijk, maar misschien niet als je er niet voorzichtig mee omgaat. Haar schrijfsels worden namelijk gelekt naar de hele school, inclusief de jongen waar ze zo verzot op is. Oeps. Deze comedy uit Indonesië belooft een flinke ‘ride’ te zijn in een heerlijke tienerwereld, met alle puberdrama van dien.

Harley Quinn: A Very Problematic Valentine’s Day Special (HBO Max)

Het is aanstaande dinsdag Valentijnsdag en om je daaraan te helpen herinneren heeft HBO Max een special online gezet met daarin een avontuur van Harley Quinn. Het liefje van Joker doet haar best om een geweldige Valentijnsdag te hebben met haar vriendin Ivy, maar ondertussen probeert Bane indruk te maken. Clayface ziet het heel anders: die denkt na weer een mislukte date liever aan zichzelf. Toffe animatie uit de geliefde wereld van DC Comics.

Rescue Me (Disney+)

De serie Rescue Me staat in zijn geheel op Disney+ en dat betekent dat je meteen zes seizoenen hebt om te bingen. Deze serie draait om de brandweermannen van New York Truck Company 62, die in het NY van na de aanslagen moeten omgaan met het verlies van hun collega’s, maar ook hun eigen trauma. Het is een vrij oude serie, maar desondanks is het niet gedateerd. Wel bejubeld, dus zeker het proberen waard.

Clarkson’s Farm (Amazon Prime Video)

Het tweede seizoen van Clarkson’s Farm staat op Amazon Prime Video en hierin gaat de markante Jeremy Clarkson, bekend van Top Gear, verder met zijn boerenleven. Dat dat boerenleven niet bepaald op rolletjes loopt, dat is in het geval van dit programma alleen maar leuk. Het is een serie die het even helemaal anders aanpakt en dat maakt het een frisse wind op de streamingdiensten.

Reacties (0)