Streamingtips #51 – Black Adam, Vampire Academy en Volodymyr Zelenskyy

16 december 2022 3 Minuten 0 Reacties
Black Adam

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Black Adam (HBO Max)

Hij is nog niet eens helemaal uit de bioscoop, maar Black Adam met daarin Dwayne Johnson als DC-held staat nu al op HBO Max. Het is niet de beste superheldenfilm, maar het is desondanks wel aan te raden om hem te kijken. Hij bevat namelijk een interessante cameo van een andere superheld. Black Adam heeft krachten van Egyptische goden en wordt in deze film bevrijd uit zijn tombe. Als dat maar goed gaat…

Dr Seuss Baking Challenge (Amazon Prime Video)

Dr Seuss mag in Europa dan niet zo ingeburgerd zijn als in de Verenigde Staten: we kennen allemaal wel personages van de schrijver. The Lorax bijvoorbeeld. Plus, het maakt in een bakshow natuurlijk eigenlijk weinig uit wat er wordt gemaakt: het gaat vooral om hoe het smaakt, hoe het eruitziet en hoe het verder reilt in zeilt in de keukens. Nu op Amazon Prime Video een heerlijk zoete bakshow zoals we die normaliter kennen van Netflix.

Vampire Academy (SkyShowtime)

Het eerste seizoen van Vampire Academy staat nu de tiende aflevering online is verschenen in zijn geheel op SkyShowtime. Het fantasydrama met daarin onder andere Sisi Stringer en Daniela Nieves draait om half vampier-half mensen die in een land leven waar sociale onderdrukking heerst door de grote vijand Strigoi. Aan de dames Rose en Lissa om daar een stokje voor te steken. Of een staakje natuurlijk.

Bleach: Thousand-Year Blood War (Disney Plus)

Bleach wordt door velen als een van de beste anime gezien en het is dan ook tof om te zien dat Thousand-Year Blood War één aflevering per week op Disney Plus verschijnt. Deze animeserie bevat de stemmen van Masakazu Morita en Takayuki Sigô. Hij draait om een situatie waarbij de bewoners van Soul Society ineens spoorloos verdwijnen. Aan Ichigo om te onderzoeken hoe dat komt en om daar iets aan te doen.

My Next Guest with David Letterman and Volodymyr Zelenskyy (Netflix)

Hij is de Time Person of the Year geworden en in diezelfde week heeft hij zijn Netflix-aflevering met David Letterman. Als de situatie waarin Volodymyr Zelenskyy niet zo enorm hartverscheurend was, dan hadden we hem een superheld genoemd. Toch is Zelenskyy dat ook wel, zo heeft hij al meerdere malen bewezen. David Letterman is voor deze aflevering van zijn Netflix-serie naar Kiev afgereisd om een diepgaand gesprek aan te gaan met de president.

Reacties (0)