Streamingtips #42 – What We Do in the Shadows en Liar

29 oktober 2021 2 Minuten 0 Reacties
what-we-do-in-the-shadows-disney-plus1

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Maradona: Blessed Dream (Amazon Prime Video)

Diego Armando Maradona wordt geportretteerd tijdens zijn hele leven en vruchtbare carrière, van zijn nederige begin in Villa Fiorito in zijn geboorteland Argentinië, tot zijn game changing-carrière bij Barcelona en Napoli. Ook Maradona’s belangrijke rol in het winnen van de World Cup in Mexico in ’86 worden geschetst.

Liar (Disney+)

Laura Nielson is een slimme lerares. Ze is pas net vrijgezel en weet niet zeker of ze weer wil gaan daten. Andrew is een chirurg met een zoon. Deze zoon zit bij  Laura in de klas. Wanneer Laura en Andrew elkaar ontmoeten, voelen ze zich direct tot elkaar aangetrokken. Beiden hebben niet in de gaten dat hun  aantrekkingskracht verstrekkende gevolgen gaat hebben op elkaars familie.

A Star is Born (Videoland)

Eigenlijk is het gewoon niet eerlijk: we wisten al dat Bradley Cooper een begenadigd acteur was met ook nog eens een knappe kop, maar dit jaar bleek de beste man eveneens te kunnen zingen en regisseren. En wat te denken van Lady Gaga, als actrice eigenlijk enkel bekend van American Horror Story, die in dit tragische liefdesverhaal plots schittert als de jonge zangeres aan zijn zijde. De film waarin ze allebei samenkomen is A Star is Born, nu te zien op Videoland.

What we do in the shadows (Disney Plus)

Het verhaal volgt de drie onsterfelijke vampiers Viago (Taika Waititi), Deacon (Jonathan Brugh) en Vladislav (Jemaine Clement) die zich proberen aan te passen aan de moderne maatschappij. Door het overwinnen van alledaagse obstakels, waaronder het betalen van de huur en het binnen zien te komen in nachtclubs, proberen ze de steeds veranderende wereld om hen heen te begrijpen.

Reacties (0)