Streamingtips #41 – Mr. Mayor, Glass en Atlanta

22 oktober 2021 2 Minuten 0 Reacties
Atlanta

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Mr. Mayor (Amazon Prime Video)

Tina Fey is de comedykoningin en dat laat ze nu zien in Mr. Mayor. Deze serie draait om een zakenman die de burgemeester van Los Angeles wil worden. Hij voelt dat hij zich steeds moet bewijzen, zeker om zijn grootste criticus tevreden te stellen. Daarnaast heeft hij ook nog een tienerdochter die hem het leven niet altijd makkelijk maakt.

Glass (Disney+)

Deze M. Night Shyamalan-film is niet zo goed als zijn voorganger Split, maar is toch bijzonder om te zien. In Glass moeten alle ‘superhelden’ uit het universum van de regisseur samenwerken. Dat geldt dus voor zowel David Dunn (Bruce Willis) uit Unbreakable als Kevin Wendell Crumb (James McAvoy) uit Split. Hij mag dan niet zo briljant zijn als Split, deze film is de moeite dubbel en dik waard.

Atlanta (Disney+)

Multitalent Donald Glover speelt in deze serie een jongeman die met school stopt om rapper te worden. Een geweldige productie vol met humor, een geweldig verhaal en een cast met gedreven, creatieve mensen. De eerste twee seizoenen van de serie staan nu op Disney+ en de serie wordt nog steeds gemaakt, dus goed nieuws voor iedereen die het naar meer vindt smaken.

Insiders (Netflix)

Najwa Nimri is bekend van La Casa de Papel, maar in deze realityserie is ze de presentatrice. Het vreemde aan de serie is dat het ook echt reality is, maar de deelnemers dat maar half weten. Zij denken dat ze in de laatste ronde van een casting voor een realityshow zitten, maar eigenlijk worden ze al gefilmd en verdient de winnaar 100.000 euro.

Reacties (0)