Streamingtips #39 – La La Land, Andor en The Outlaws

23 september 2022 3 Minuten 0 Reacties
Andor 2

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Videoland, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

La La Land (Videoland)

La La Land is een heerlijke film waarin Ryan Gosling (die een jazzmuzikant speelt) en Emma Stone (die een wannabe actrice speelt) elkaar helemaal vinden. Deze film is op en top Hollywood, met de nodige musicalinvloeden en dromerige scenes waarbij je niet alleen wegsmelt, maar ook volledig met de hoofdpersonages meedroomt. De muziek is fenomenaal en het is moeilijk om je niet te laten raken door dit mooie verhaal over jonge liefde in een teleurstellend leven.

Red (Netflix)

Bruce Willis speelt niet meer in heel veel films, maar Red is een van zijn recentere films (waarvan ook meerdere delen zijn). Het eerste deel staat nu op Netflix en daarin zien we hoe een CIA-directeur het hele team van een ex-CIA’er probeert af te maken. Daar wil hoofdpersonage Frank Moses een stokje voor steken en dat doet hij met zijn vriendin Sarah, een nogal bijzonder type. Samen komt het team weer terug en moeten ze een bizarre operatie doen die niet bepaald volgens de normen van de CIA is.

Andor (Disney+)

Eén van de grote redenen waarom Disney+ zo populair is, dat is Star Wars. Andor is een nieuwe serie waarin we de avonturen van spion Cassian Andor volgen. Het speelt zich af in de tijd dat de Rebellion nog werd gevormd en dat betekent dat we qua tijdlijn ongeveer rond Rogue One: A Star Wars Story zitten (iets ervoor zelfs). Kan hij het heelal redden van The Empire?

Super/Natural (Disney+)

Het bejubelde Super/Natural is geproduceerd door Avatar-regisseur James Cameron en werd ingesproken door Benedict Cumberbatch. Het vertelt het verhaal over de buitengewone krachten die sommige bijzondere dieren herbergen. Je ervaart de wereld vanuit het oogpunt van die dieren en wat het misschien nog wel meer laat zien, dat is dat buitengewone kracht van onze planeet en moeder natuur.

Everything Everywhere All At Once (Amazon Prime Video)

Deze bioscoopfilm staat nu al op Amazon Prime Video en draait om een Chinese moeder en die met haar man een weinig goed draaiende wasserette heeft. Wanneer ze bij een instantie iets wil doen aan haar belastingaangifte, blijkt ze in een soort multiverse terecht te komen waar de raarste dingen voorbij komen. Het is een heel bizarre film, maar wel eentje die je nog lang zal bijblijven.

The Outlaws (HBO Max)

In The Outlaws worden zeven vreemden met elkaar in hetzelfde schuitje gezet. Je leert alles over hun individuele achtergronden en dat klinkt heel gezellig, maar is het totaal niet. Deze mensen haten elkaar, haten het werk dat ze moeten doen en dat alles komt samen in The Outlaws. Totdat één van hen in een soort maffia-achtig systeem terechtkomt, want dan blijken ze een soort Avengers te zijn.

Reacties (0)