Streamingtips #34 – Ahsoka, Dexter en Missing

25 augustus 2023 2 Minuten 0 Reacties
Paddington

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Apple TV+, Amazon Prime, Videoland, SkyShowtime, HBO Max en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime Video, HBO Max, SkyShowtime en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Dexter (SkyShowtime)

Hij helpt de afdeling moordzaken en is zelf een moordenaar: de hitserie Dexter staat nu op SkyShowtime en hierin kun je genieten van alle geheime perikelen van deze moordlustige man, die ondertussen ook nog moet uitzoeken hoe het met zijn eigen gevoelsleven zit. Deze serie komt regelmatig voorbij in lijstjes met favoriete series allertijden, dus zeker de moeite waard om eens te proberen.

The Flash (HBO Max)

Er zijn comics van, series, maar nu ook een film. Hoewel hij enigszins is geflopt, is het toch een fijne actiefilm om naar te kijken, al is het maar om te zien hoe The Flash de problemen in de VS aanpakt. Barry Allen, The Flash, komt in deze film helemaal alleen te staan wanneer hij per ongeluk de toekomst heeft veranderd. Kan hij het tij nog keren?

Ahsoka (Disney+)

Disney heeft dit jaar niet heel veel enorm spannende titels op zijn streamingdienst, maar wat het wel heeft, is ook wel heel goed: Ahsoka bijvoorbeeld. De eerste twee afleveringen staan nu op de streamingdienst. Hierin strijdt voormalig Jedi-strijder Ahsoka Tano voor het heelal, dat na de val van het Galactische Rijk de scherven weer moet oprapen. Met een glansrol van Rosario Dawson. 

Paddington 2 (Netflix)

Hij is koddig, hij is lomp, hij is eigenwijs en hij houdt iets te veel van jam. Paddington laat zich in het tweede deel van zijn eigen filmfranchise weer van zijn beste kant zien. In deze film is het beertje dat in de eerste film nog een nieuwkomer was al veel meer ‘geland’, totdat hij in de gevangenis belandt…

Missing (Netflix)

De opvolger van Searching, waarin de dochter van een man vermist raakt en hij haar vooral door de computer en technologie probeert terug te vinden, is sterk. We volgen hierin een jong meisje, Storm Reid, wiens moeder vermist raakt. De hele film speelt zich af in een computerscherm en dat is vrij imposant om te zien. Er blijkt veel mogelijk, ook als je kijkt naar hoe het verhaal zich ontvouwt.

Reacties (0)