Streamingtips #33 – The Green Knight, The Walking Dead en Bob Ross

27 augustus 2021 2 Minuten 0 Reacties
the Green Knight

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

How to Train your Dragon 2 (Videoland)

De eerste How To Train Your Dragon was al fantastisch door zijn kleurrijke personages, koddige draken, spanning en avontuur. Dit tweede deel laat een iets meer emotionele kant zien van de drakenbende, maar alsnog zit er genoeg humor en avontuur in voor een goede balans. Wederom is de visuele stijl geweldig en dit is dan ook met recht een aanrader voor nu het weer buiten iets minder zomers wordt.

The Green Knight (Amazon Prime Video)

Dev Patel speelt in The Green Knight de sterren van de hemel. Hij is als Sir Gawain een neef van koning Arthur, die het wil opnemen tegen een reus genaamd Green Knight. Gawain wil zich bewijzen en neemt het onderweg op tegen allerlei gespuis om maar te laten zien wij hij echt is.

The Walking Dead Seizoen 11 (Disney+)

Het elfde en laatste seizoen van The Walking Dead wordt opgeknipt in drieën, waarvan het eerste deel sinds deze week op Disney+ te zien is. Inmiddels weten we dat hoofdrolspeler Rick Grimes nog leeft, maar gaan we hem ook nog zien in dit allerlaatste seizoen? Zal Maggie bovendien eindelijk wraak nemen voor de dood van haar liefde Glenn? Negan kan maar beter oppassen. 

Bob Ross: Happy Accidents, Betrayal and Greed

Je kunt je bijna niet voorstellen dat de uiterst schattige Bob Ross in een zwartgallige Netflix-documentaire voorkomt, maar het is toch waar. Fans hoeven niet bang te zijn dat ze ineens negatief over deze excellente schilder en allround fantastisch mens gaan denken, want de problematiek in deze docu gaat niet om Bob zelf. Gelukkig zitten er wel heel veel beelden in van deze bijzondere televisiepersoonlijkheid. 

Reacties (0)