Streamingtips #29 – Insidious: The Last Key, Boss Level en Pitch

30 juli 2021 2 Minuten 0 Reacties
Insidious The Last Key

In de rubriek Streamingtips kijken we naar het nieuwe aanbod van Netflix, Amazon Prime, Disney+ en andere videostreamingdiensten.

Met de Streamingtips kijken we als FWD-redactie naar het nieuwe aanbod van voornamelijk Netflix, Amazon Prime Video en Disney+. Mochten diensten als Apple TV en Videoland ook iets tofs hebben in die week, dan maken we daar ook melding van. Veel tips zijn gebaseerd op voorkeur, maar we letten ook op zaken als populariteit of juist een bepaalde niche. Zodoende komen er veel verschillende soorten films, tekenfilms, series en documentaires aan bod. Heb je zelf ook nog streamingtips van de afgelopen week, deel die dan vooral in de reacties!

Insidious: The Last Key (Videoland)

Deze week kunnen we op Videoland behalve een heleboel nieuwe afleveringen van voornamelijk Nederlandse programma’s ook genieten van een avondje griezelen. De film Insidious: The Last Key is in veel opzichten een klassieke horrorfilm, want het draait om een psycholoog die in haar eigen huis een enorm griezelige paranormale beleving heeft. Toch komt deze film met een aantal moderne twists, waardoor hij spannend blijft.

 

Boss Level (Netflix) 

Groundhogday-films zijn een trend. Dit zijn films waarin de hoofdrolspeler telkens opnieuw dezelfde dag beleeft. Vaak gaat de film over hoe een mens moet veranderen (en wat) om toch uit die loop te komen. In Boss Level is Ray (Frank Grillo) het slachtoffer van zo’n timeloop. Hij moet zijn vrouw en kind redden van de slechterik van het stuk: kolonel Clive Ventor (Mel Gibson) en daar heeft hij schijnbaar heel lang de tijd voor… 

Pitch (Disney+)

Oké oke, de sportzomer begon met het EK voetbal niet precies zoals veel Nederlanders hadden verwacht, maar in de Olympische Spelen harken we nu toch vele medailles binnen. Wil je nog meer sport, kijk dan op Disney+ naar Pitch. Dit is een sportserie bestaande uit 10 afleveringen, met onder andere Kylie Bunbury en Mark-Paul Gosselaar.

Summer of Soul (Disney+)

Als de muzikant Questlove een docu maakt, dan weet je dat hij boordevol muziek zit. De documentaire Summer of Soul op Disney+ draait om het Harlem Cultural Festival, dat in 1969 plaatsvond en een geweldige viering was van de cultuur van Afro-Amerikanen in de Verenigde Staten.

 

Reacties (0)